Mountainbike til hele familien fås her

Leder du efter en cykelhandler, som har et bredt udvalg af mountainbikes til fornuftige priser? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Kims Cykelservice finder du et fint udvalg af cykler til hele familien. Vores cykelforretning er beliggende i Broager, hvor vi servicerer kunder fra Sønderborg, Als og omegn.

Vi er en professionel cykelforretning, som har eksisteret i mere end 10 år. Derfor har vi mange års erfaring i branchen og kan således varetage mange forskellige opgaver.

Hos os finder du et bredt udvalg af cykler indenfor kategorierne herre-cykel, dame-cykel og børnecykel i mange forskellige modeller. Vi har eksempelvis forskellige slags mountainbike fra følgende mærker:

  • ​Principia
  • ​Alma
  • ​Orbea
  • ​Laufey

Hvilken mountainbike skal man vælge?

Der findes et hav af forskellige mountainbike-modeller på markedet, og derfor kan det være meget svært at finde ud af, hvilken der passer bedst til ens individuelle behov. Heldigvis står vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde en passende model. Vores udvalg af mountainbikes og cross-cykler dækker bredt, så der er med stor sandsynlighed en model for dig.

Udover cykler forhandler vi også en række forskelligt udstyr, som optimerer cykelturen. Her har vi kvalitetsudstyr til både damer, herrer og børn, som vi sælger til en så billig pris som muligt. Når du besøger vores butik, kan du altid forvente en personlig og professionel service samt rådgivning. Vi sælger også forskellige slags cykler indenfor kategorien el-cykel

Kontakt os for godt tilbud!

Hvis du ønsker flere informationer om vores udvalg, priser eller noget tredje, er du til hver en tid velkommen til at kigge forbi butikken. Du kan også kontakte os på telefon: 74 44 94 09 eller på mail: kim@kimscykelservice.dk, så vender vi tilbage med et godt tilbud snarest muligt.

Kontakt os på 74 44 94 09 eller kom forbi butikken, for at se hele vores udvalg.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på reparation af din cykel. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om Kims Cykelservice

Kim's Cykelservice startede i 2009 

efter rigtig mange år i branchen. 

Kim er udlært i 1981 og har siden 

hen været bidt af en gal cykel.

facebook  Følg os på Facebook

Åbningstider

Man-fredag

09:00 - 17:30

Lørdag

09:00 - 13:00

Søndag

Lukket

kontakt os

Skeldevej 17

6310 Broager