Ny el-cykel? Find den hos os

Er du på udkig efter en god el-cykel? Så bør du helt sikkert tjekke vores udvalg ud. Lige her hos Kims Cykelservice har vi et stort udvalg af cykler med el, som vi sælger til attraktive priser. Vores cykelhandler er beliggende i Broager, hvorfra vi servicerer kunder fra Sønderborg, Als og omegn.

En el-cykel er til dig, som drømmer om nemt at kunne besejre de hårde bakker. Den er til dig, der ikke får brugt din normale cykel, men gerne vil røre dig noget mere. Og den er til dig, som har besvær med at cykle uden hjælp. Cyklen er drevet af en lille motor, som gør enhver cykeltur let som en leg.

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kigge forbi vores butik for at se det flotte udvalg.

Hvilken el-cykel skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige elcykler på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken du skal vælge. Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette el-cykel, som passer bedst muligt til dine behov. Det kan eksempelvis være, at du har brug for en med et ekstragodt batteri.

Vi har samlet et bredt udvalg af cykler, hvor du både finder gode valmuligheder indenfor kategorierne herre-cykel, dame-cykel og børnecykel. Vi har også et udvalg med el og mountainbike, som sælges til en fornuftig pris. 

Vi forhandler elcykler fra blandt andet følgende mærker:

  • ​Winther
  • ​Raleigh
  • ​Nishiki
  • ​MBK
  • ​Centurion

Kontakt os for et godt tilbud!

Hvis du kunne tænke dig at se nærmere på vores udvalg af cykler med el, så kan du læse meget mere her på siden. Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken, hvor du har mulighed for at afprøve cyklen. Hos os kan du forvente en god service og billige priser hele vejen rundt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon: 74 44 94 09 eller på mail: kim@kimscykelservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os på 74 44 94 09 eller kom forbi butikken, for at se hele vores udvalg.

FÅ ET GRATIS TILBUD

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på reparation af din cykel. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om Kims Cykelservice

Kim's Cykelservice startede i 2009 

efter rigtig mange år i branchen. 

Kim er udlært i 1981 og har siden 

hen været bidt af en gal cykel.

facebook  Følg os på Facebook

Åbningstider

Man-fredag

09:00 - 17:30

Lørdag

09:00 - 13:00

Søndag

Lukket

kontakt os

Skeldevej 17

6310 Broager