usynlig
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 44 94 09

Send os en e-mail

Om Mig

Jeg startede Kim's Cykelservice i 2009 efter rigtig mange år i branchen. Jeg er udlært i 1981 og har siden hen været bidt af en gal cykel.

Motionscykelløb har altid været og er stadig én af mine helt store interesser.

I førertrøjen

Hård konkurrence skræmmer os ikke, heller ikke når det kommer til antallet af cykelhandlere og cykelværksteder i denne del af landet. Vi gør alt for at yde den bedste service og at kunden føler sig hjemme i butikken

God service fås ikke længere alle steder, men hos Kim's Cykelservice er eminent og personlig service nøgleordene. Kom selv forbi og tag en snak med os om dit cykelproblem, overvejelser om nye cykler, køb af tilbehør eller bare for at få en snak og en kop kaffe. Vi tager os tid til hver enkelt kunde og bruger tiden på at finde den løsning der passer kunden bedst.

Værd at køre på landet

Selvom Kim's Cykelservice ligger uden for byen, er det værd at kører efter. Vi har et bredt udvalg af cykler til alle behov og prisklasser, tøj fra mærker du ikke ser andre steder samt en service vi er blevet kendte for.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 74 44 94 09. Mail kim@kimscykelservice.dk samt at finde os på facebook.

Mange hilsner
Kim Gottlieb